Statistikat e “çmendura” të Tour de France

Statistikat e “çmendura” të Tour de France

Tashmë që Turi i Francës është mbyllur zyrtarisht me suksesin e katërt të Chris Froome, është koha për të bërë një përmbledhje të shkurtër të këtij evenimenti që shkon përtej përmasave sportive. Evenimenti çiklistik 104-vjeçar është unikal në përmasa dhe i pakopjueshëm në organizim dhe këto janë disa nga arsyet se përse Tour de France […]