Makinat e reja elektrike; Në 2019, në treg produkte të përmirësuara

Makinat e reja elektrike; Në 2019, në treg produkte të përmirësuara

Viti që vjen pritet të sjellë një hov të ri për makinat elektrike. Prodhuesit e automjeteve kanë shënuar një progres të rëndësishëm në zhvillimin e tyre.Ka pasur përmirësime të performances përkrah atyre të games dhe veçorive që i bëjnë mjaft të dëshirueshme, e që po përmirësohen nga viti në vit.2019-ta pritet t’i sjellë tregut disa […]

Fëmijët e përdorin internetin pa kontrollin e prindërve

Fëmijët e përdorin internetin pa kontrollin e prindërve

Çdo ditë e më shumë, fëmijët po bëhen pjesë e botës dixhitale, ku veç informacioneve të larmishme i ekspozon ata ndaj një mori rreziqesh, në një zonë të pasigurt. Të dhënat nga UNICEF tregojnë se mosha mesatare kur fëmijët kanë aksesuar internetin për herë të parë është 8 vjeç duke qëndruar mesatarisht online 3 orë […]

Dokumentet sekrete/ Facebook në telashe: Nxori nga tregu konkurrentët

Parlamenti britanik ka arritur të sigurojë dokumente për të cilat gjigandi i rrjeteve sociale Facbook ka luftuar për muaj të tërë që të mos bëhen publike.Në përmbajtje të disave prej dokumenteve mund të gjendet edhe korrespondenca e shefit të Facebook Mark Zuckerberg dhe ekzekutivëve të kompanisë, të nxjerra nga nje padi në Kaliforni duke përfshirë […]

WhatsApp: Kush dërgon video me pullë të kuqe do të turpërohet keq

WhatsApp: Kush dërgon video me pullë të kuqe do të turpërohet keq

Nëse deri sot ju keni dërguar video erotike përmes rrjetit social WhatsApp, duhet të filloni të bëni shumë kujdes.WhatsApp paralajmëron të gjithë përdoruesit e saj se do të turpërojë, të gjithë ata që do të dërgojnë video me pullë të kuqe.Aplikacioni i mesazheve thuhet se po punon për një përditësim që mund të turpërojë keq […]

“Kush do të udhëheqë robotikën ushtarake, do të udhëheqë botën”

“Kush do të udhëheqë robotikën ushtarake, do të udhëheqë botën”

Ndërkohë që Rusia përdor tanke të telekomanduara në Siri; Izraeli prodhon “kulla mitralozi” që mund të qëllojnë kur u duket se u afrohet një armik; Ukraina zhvillon makina që lëvizin në mënyrë të pavarur; industria e luftës shkon çdo vit e më shumë drejt inteligjencës artificiale.Automatizimi mund ta ketë ndihmuar shumë njerëzimin, por armatosja e […]

WhatsApp sjell risinë që kemi pritur prej kohësh

WhatsApp sjell risinë që kemi pritur prej kohësh

Kompania tha ditën e sotme se këto elementë vizualë do të mbërrijnë në Android dhe iOS në javët në vijim.Pas një pritjeje të gjatë WhatsApp ka vendosur të bëjë atë që më së paku e prisnit: të shtojë stickerat.Kompania tha ditën e sotme se këto elementë vizualë do të mbërrijnë në Android dhe iOS në […]

Gmail thyen rekord , 1.5 miliardë përdorues …

Gmail thyen rekord , 1.5 miliardë përdorues …

Ju ndoshta jeni të vetëdijshëm se Gmail është shërbim i famshëm, por a keni menduar ndonjëherë si shëndrrohet kjo në shifra? Google tani ka dhënë një përgjigje.Me sa duket rreth një e pesta e popullsisë së botës ka një llogari në Gmail – 1.5 miliardë në total. Natyrisht, ka shumë njerëz që kanë më shumë […]

Arma me laser që verbon e çorienton përkohësisht turma

Arma me laser që verbon e çorienton përkohësisht turma

Marina amerikane po punon me krijimin e një sistemi që godet me rreze laser e që montohet përmbi makinat ushtarake.Aftësia e kësaj pajisjeje do të jetë të mbajë turma agresorësht nën kontroll duke i çorientuar, duke i verbuar momentalisht e madje edhe duke i djegur, por pa u lënë pasoja vdekjeprurëse. Megjithatë, në varësi të […]

1 2 3 4