Gratë me këtë profesion tradhtojnë më së shumti

Gratë me këtë profesion tradhtojnë më së shumti

Shumë faktorë ndikojnë se a do të na tradhtojë partneri – pakënaqësia, joshja e personit tjetër, hakmarrja… Një hulumtim i ri ka treguar që ndër faktorët të cilët ndikojnë në tradhti është edhe profesioni.“Illicit Encounters”, ueb-faqe për takime në Britaninë e Madhe e dedikuar njerëzve të martuar, ka studiuar 10.000 profile të përdoruesve të saj. […]

Kam fjetur me vëllain e burrit

Kam fjetur me vëllain e burrit

Jam 23 vjeqare dhe jam nga njerin nga qytetet e Kosoves. Historia ime është e quditshme pak sepse kjo kultur ketu nuk e kupton dhe nuk mund ta pranoj këtë llojë realiteti. Unë jam martuar qe 5 vite dhe në shtëpin ku jam e martuar jetonin dy vllezer se bashku dhe mbasi jam martuar kan […]