Kush janë Sajkeanët ?

Sajkeanët janë alienë miqësorë të ngjashëm me njerëzit, të cilët kanë baza në vende ndryshme në Tokë.

Sajkeanët duken sikurse ne, me përjashtim të faktit se ata, sikur që tregon edhe emri, e kanë shumë më të theksuar aspektin psikik (telepatik).

Meqë ata duken thuajse në tërësi sikurse ne, mënyra e vetme që të dallohen është me anë të telepatisë, nga personat të cilët e kanë të zhvilluar këtë aftësi, transmeton Kosova Sot Online.

Sajkeanët kanë aleancë me shumë alienë të tjerë, të ngjashëm me njerëzit, si me plaedianët, arkturianët, apo me lirianët.

Oscar Magocsi ka shkruar një libër rreth takimit të tij me sajkeanët dhe rreth aventurës së tij në një UFO.

Ka disa njerëz të tjerë, të cilët po ashtu insistojnë të kenë pasur takime me këta alienë, ku thonë se, me tretmanë të veçantë, atyre ata ua kanë zgjatur jetën dhe, paramendoni, bile i kanë shpërblyer edhe me nënshtetësi “sajkeane”.

You must be logged in to post a comment Login