Jemma lucy nuk permbahet del ne publik transparente .

Nuk e ka fshehur kurrë pasionin që ka për të ndryshuar linjat e veta trupore përmes kirurgjisë estetike dhe pas operacionit të fundit, vendosi të tregojë rezultatet.

29-vjeçarja britanike, Jemma Lucy, e famshme për pjesëmarrjen e saj në një sërë “reality show” u shfaq transparente në daljen e fundit në një klub nate në Londër.Në rrjetet sociale, 29-vjeçarja ka rrëfyer se vetëm pak kohë më parë iu nënshtruar asaj që njihet si “teknika braziliane” për të pasmet e saj.

You must be logged in to post a comment Login