Ermonela Jaho lot gëzimi. Çfarë ndodhi me sopranon tonë në skenën e Madridit

Sopranoja shqiptare e njohur në gjithë botën Ermonela Jaho ka festuar 43 vjetorin e saj të lindjes. Teksa ajo ishte në skenë duke punuar, gjithë trupa e baletit ndaloi gjithçka dhe i këndoi këngën e ditëlindjes duke e surprizuar atë totalisht, Ermonela Jaho nuk e ka mbajtur dot veten dhe ka shpërthyer në lot: “Çdo qenie humane e ndjen kur e duan… Ju falënderoj nga thellësia e zemrës sime Madrid”, shkruan sopranoja./opinion.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.