Robert Kubica rikthehet në Formula 1

Robert Kubica gati ti ritkhehet garave të Formula 1.

Drejtuesit e Renault janë të gatshëm t’ia besojnë sërish timonin e makinës së tyre, pilotit Polak. Shtëpia automobilistike franceze ka zyrtarizuar praninë e Kubica, më datë 2 Gusht në Budapest. Këtë herë ndryshe nga herët e kaluara, Renault duhet t’i vendosë në dispozicion një makinë të 2017, më të fuqishme se ajo që është përdorur në Valencia, Qershorin e vitit të kaluar.

Ardhja e Robert Kubica mund të lërë jashtë për sezonin e ardhshëm, Jol yon Palmer. Nga ana tjetër Polaku ka arritur një kohë shumë më të mirë se Palmer dhe Nico Hulkenberg. 32-vjecari, Kubica do të ketë sërish mundinë për t’iu rikthyer garave me makina, pas aksidentit të pësuar 6 vite më parë në garat Rally në Andora. Në fjalën e tij polaku u shpreh i lumtur që do të mund të garojë sërish, pasi ky është pasioni më i madh në jetën e tij.

You must be logged in to post a comment Login