Pse veshjet e meshkujve këtë verë janë frymëzuar nga ngjyrat femërore?

eksa edhe ngjyrat në një farë mënyrë janë ndarë në femërore, mashkullore, dhe neutrale, duket se moda nuk njeh limite. Stilistët duket se duan të risjellin përsëri frymën e modës së para shekullit 20, ku nuk kishte një përcaktim të ngjyrave. Në 2017 moda e meshkujve është plotë me ngjyra dhe më së shumti mbizotëron roza, ciklamini dhe lejlaja. Shumë prej rrobave të meshkujve janë disenjuar në ngjyra si rozë e lehtë apo pastel. Kuptohet që jo të gjithë meshkujt do guxonin ta ndiqnin këtë tendencë, por duket se moda e ka thënë fjalën e saj.

You must be logged in to post a comment Login