Shëroni tiroiden vetëm duke përdorur këtë recetë ruse me 2 përbërës

Shumë njerëz vuajnë nga çrregullimet e gjendrës tiroide, e cila nuk prodhon mjaftueshëm hormone. Ky është edhe shkatari i inflamacionit kronik autoimun të këtyre gjëndrave. Pasojat e kësaj gjendje të quajtur hipotiroidizëm, mund të ndikojnë shëndetin e gjithë trupit.

Për njerëzit që vuajnë nga hipotiroidizmi, mjekësia popullore ruse rekomandon recetën e mëposhtme shumë të thjeshtë. Ajo përmban vetëm dy përbërës është shumë e lehtë për t’u përgatitur.

Përbërësit:
15 hala pishe të reja (si këto në foto)
50 ml raki

Përgatitja:
Në pranverë, q ë është koha ideale për ta bërë këtë, mblidhni rreth 15 degë të pishave të reja. Shkëputini fijet e pishës nga degët dhe hidhini në një kavanoz me raki. Mbyllini kavanozin me kapak dhe lëreni për 10 ditë. Më pas kullojeni lëngun me një kullesë ose garzë. Pini 5 pika në ditë nga kjo përzierje për 3 javë rresht.
Pishat janë përdorur gjithmonë në mjekësinë popullore në trajtimin e reumatizmës, për pastrimin e organeve të frymëmarrjes, për trajtimin e kollës, sëmundjeve pulmonare, duke përfshirë edhe hipotiroidizmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.