Alban Skënderaj publikon këngën e re

Alban Skënderaj ka publikuar këngën e tij të fundit e cila është një bashkëpunim me Dj Oltin dhe Lyrical Son. Ndryshe nga cfarë jemi mësuar, kënga e tij është mjaft ritmike, por e shoqeruar nga tekstet mëse të goditura të Albanit.Ajo titullohet 93 dhe fabula është dashuria e asaj kohe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.