Problemet kardiake në det

Incidentet shëndetësore në ujë me pasojë vdekje klinike janë kthyer në një fenomen shqetësues për pushuesit këtë sezon turistik, ku temperaturat kanë mbërritur në rreth 40 gradë celcius.Nje nder shkaktaret me te medhenj eshte dhe perdorimi pa karar i alkolit .

Leave a Reply

Your email address will not be published.