Kulture

Gati filmi Avatar 2

I inkurajuar nga fundi i izolimit në Zelandën e Re, regjisori I famshëm James Cameron kërkon të rifillojë sa më parë…

Lajme nga Bota

LifeStyle

“She’s on Top”

“She’s on Top”

Fillon sfida e vajzave për kurorën e “She’s on Top” . Me autorësinë e Argjira Spanca dhe juri Alban Male dhe Dea Michelle Hoxha. Reality Show do të…

7 fustanet qe jane ne mode per 2020-ën!

7 fustanet qe jane ne mode per  2020-ën!

Kryefjala e fustaneve të 2020-ës është: “Joshëse”! Disa prej trendeve të së shkuarës rikthehen sërish këtë pranverë, por çfarë themi me siguri është se asnjëri nga ata që…

Travel

  • Sport
  • Showbiz
  • Shkenca
  • Shendeti
  • English

Historia

Mbreteria Dardane

Mbreteria Dardane

Mbretëria Dardane doli në skenën historike në shek.IV p.e.sonë dhe u bë një prej faktorëve relevantë, politikë dhe ushtarakë në Evropën Juglindore gjatë shekujve…

Intervista

Teatri, shansi historik i SPAK

Rëndesia e psikologut në jetën tonë !

Bullizmi në shkollat e vendit tonë !

Dossier

1990/Çarja e murit të ambasadës gjermane

Elez Biberaj, dokumentet që Sigurimi i Shtetit mblidhte për të .

Gjuha Shqipe

Maqedoni , kalon projektligji gjuha Shqipe do behet zyrtare .

Gjuha Shqipe – studim