Nis peticioni online/ Presidenti te zgjidhet nga populli.

Nis peticioni online/ Presidenti te zgjidhet nga populli.

Gjate ketyre viteve jane nisur shume peticione online per te ndryshuar kushtetuten ne lidhje me zgjedhjen e presidentit.Vlen te permendet dhe peticioni i nisur nga Ben Blushi dhe nje grup deputetesh . Peticioni arriti te mbledhi rreth 11.000 firma. Ky peticion nuk u mor ne konsiderate dhe u harrua si shume te tjere. Zgjedhja e […]

CNN padit Trump, kërkon kthimin e akreditimit

CNN padit Trump, kërkon kthimin e akreditimit

CNN ka paraqitur një padi kundër administratës Trump. “Revokimi i gabuar i akreditimit të gazetarit të CNN cenon televizionin tonë dhe të drejtën e lirisë dhe shtypit”, thuhej në një deklaratë të CNN. Padia është paraqitur në gjykatën e distriktit të Uashingtonit dhe ajo kërkon një urdhër për rikthimin e menjëhershëm të akreditimit.Pyetjet dhe raportimi […]

Presidenti grek: Çamët ndihmuan nazistët, Shqipëria të pranojë faktin

Presidenti grek: Çamët ndihmuan nazistët, Shqipëria të pranojë faktin

Presidenti Pavlopulos, gjatë referatës në ngjarjet e 29 shtatorit 1943, ka theksuar se çamët kishin sjelljen e sunduesit dhe bashkëpunonin me nazistët, ndërsa theksoi se nuk diskutohet e vërteta historike e aktivitetit te tyre kriminal në zonë.Duke e konsideruar muajin më të frikshëm të zonës Paramithias historikisht. Për këtë tragjedi kanë përgjegjësi çamët si bashkëpunëtorë […]