Marin Mema : Shteti te mbroje Odise Gremon po i rrezikohet jeta .

Marin Mema : Shteti te mbroje Odise Gremon po i rrezikohet jeta .

I bëjmë thirrje institucioneve përkatëse të marrin në mbrojtje Odise Gremon, banor në fshatin Sopik, i cili guxoi të denonconte qartë, pastër e me fakte atë që ndodh me greqizimin në disa fshatra në jug të vendit. Kryeplakut të fshatit Sopik, disa strukturave vendore atje dhe elementëve të caktuar pjesë e uniformave blu në Livadhja […]

Marin Mema,mban fjalim ne pervjetorin e themelimit “Tifozat Kuq e Zi”

Marin Mema,mban fjalim ne pervjetorin e themelimit  “Tifozat Kuq e Zi”

Ndërsa është nderuar nga shumë shoqata brenda e jashtë vendit për kontributin që ai jep për emisionin e tij “Gjurmë Shqiptare”, Marin Mema është vlerësuar edhe nga “Tifozat Kuq e Zi”E teksa është ngjitur në skemë, “Tifozat Kuq e Zi” kanë brohoritur emrin e tij, njësoj siç edhe thërrasin për lojtarët kuqezi në stadium.Ndërsa vetë […]

Marin Mema , organizatat nderkombetare ne Tirane te reagojne per thirrjet rraciste ndaj Shqiptareve

Marin Mema , organizatat nderkombetare ne Tirane te reagojne per thirrjet rraciste ndaj Shqiptareve

Koret rraciste , thirrjet antikombëtare, klithjet për dhunë e vrasje të shqiptarëve duhet të dënohen nga të gjitha Organizatat Ndërkombëtare e përfaqësuesit e tyre në Tiranë… Nga krahu tjeter duhet të shkundin shtetit shqiptar për ta shpallur “Non Grata” të gjithë ata që sot shkelën ligjet e këtij vendi duke cënuar haptazi kushtetutën !! Deri […]

Marin Mema : Te behet veting ne Gazetari .

Marin Mema : Te behet veting ne Gazetari .

Pas skandalit se Greqia ka sponsorizuar gazetare dhe portale ne Shqiperi me qellim mbrojten e interesave Greke ka ardhur dhe nje reagim ne facebook nga gazetari i “GJurme Shqiptare” Marin Mema ku shprehet se dhe ne gazetari duhet veting . Me poshte keni dhe statusin : Veting i plotë në gazetari !! Organet përkatëse janë […]