Panairi i Librit çel siparin të mërkurën, 5 ditë të mbushura me aktivitete dhe ftesa për lexim

Panairi i Librit çel siparin të mërkurën, 5 ditë të mbushura me aktivitete dhe ftesa për lexim

Panairi i 21-të i Librit “Tirana 2018” çel siparin e aktiviteteve të mërkurën, më datë 14 nëntor, me ceremoninë e hapjes së këtij edicioni.Menjëherë më pas, do të vizitohen pavijonet e Panairit të Librit. Shoqata e botuesve shqiptarë ka bërë publik edhe kalendarin e aktiviteteve që do të zhvillohen përgjatë pesë ditëve (14-18 nëntor) të […]