Dy shenjat më hakmarrëse të horoskopit

Dy shenjat më hakmarrëse të horoskopit

Peshqit Mund të duket e habitshme që Peshqit janë në këtë listë, pasi shumë i shohin si paqësorë dhe të pafajshëm. Por realiteti është se ata kanë pak tolerancë për fyerjet dhe tradhëtitë. Kur Peshqit janë viktima të këtyre sjelljeve, ato nuk kursejnë asgjë. Ata nuk sulmojnë dobësitë e ofenduesve si Akrepat. Ato grumbullojnë të […]

Horoskopi Kinez për muajin Tetor, shumë prej jush do t’ju tronditet jeta nga surprizat e pakëndshme

Horoskopi Kinez për muajin Tetor, shumë prej jush do t’ju tronditet jeta nga surprizat e pakëndshme

Zbuloni se cila shenjë është e juaj në horoskopin kinez. Shenja tuaj për horoskopin kinez mund ta gjeni në bazë te vitit të lindjes suaj këtu me poshtë: Miu: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Bualli: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 Tigri:1902,1914, 1926, 1938, 1950, 1962, […]

Horoskopi per muajin tetor

Horoskopi per muajin tetor

Dashi Ky do jetë një muaj dinamik dhe shumë kreativ. Ju që keni një lidhje, duke qenë se do jeni shumë të shqetësuar për shoqërinë do e lini pak pas dore dashurinë. Gjithsesi partneri juaj do ju kuptojë dhe do kaloni momente të lumtura. Për ju beqarët një ish-i juaj mund të kthehet nga fundi […]