Kasata me fruta

Kasata me fruta

Lëpirëset dhe kasatat e ftohta shijojnë shumë dhe na shuajnë etjen në këto ditë të nxehta, por për t’i bërë sa më të shëndetshme ne kemi zgjedhur frutat! Një ide nga Martha Steëart për të gjithë pjestarët e familjes Perberesit: Fruta të stinës (kivi, luleshtrydhe, boronica, pjeshkë, mango e të tjera) lëng sipas dëshirës (Fanta, […]

Shqipëria po vdes e re. Ky është terrorizëm dhe po iu merr jetën shqiptarëve

Shqipëria po vdes e re. Ky është terrorizëm dhe po iu merr jetën shqiptarëve

Ajo që ndodh në fushat bujqësore të Shqipërisë është terrorizëm i mirëfilltë. As më shumë e as me pak, krim kundër njerëzimit. “Fiks Fare” vërtetoi para disa kohësh se si të gjitha produktet bujqësore, pa përjashtim, modifikohen dhe manipulohen me hormone në sasi të pakontrolluara. Rezultati? Në dekaden e fundit vdekjet e parakohshme nga sëmundjet […]