10 gjera qe femrat duhet te kene gjithmone ne cante .

Çfarë mban në çantë tregon shumë gjëra për ty, për jetën tënde si dhe për gjërat që vlerëson. Nëse në gjimnaz/universitet mjaftoheshit vetëm me kartën e identitetit, kuletën, çelësat e shtëpisë dhe celularin, gjërat më pas ndryshojnë bashkë me prioritetet. Surprizat e jetës janë pafund, prandaj një çantë e pajisur me gjërat thelbësore është “armë” […]

Gabimet që bëni PARA, GJATË dhe PAS larjes së flokëve

Gabimet që bëni PARA, GJATË dhe PAS larjes së flokëve

Për të pasur flokë të shëndetshëm nuk mjaftojnë vetëm ushqimi i mirë, stili i shëndetshëm i jetesës e suplementet. Duhet një rutinë kujdesi e përjavshme dhe duhet të dini se janë gabimet e vogal të përditshme ato që më së shumti dëmtojnë në nivel qelizor flokët tuaj. Livig do të ndajë me ju sot gabimet […]

Pesë këshilla grimi për zeshkanet

Pesë këshilla grimi për zeshkanet

Vajzat me flokë të errët dhe me lëkurë gruri, zakonisht bëjnë gabime në mënyrën se si grimohen, sepse shpeshherë vendosin një kontrast të fortë mes ngjyrës së errët të flokëve dhe ngjyrës së lëkurës. Grimi nuk është gjithmonë ai që vendos ekuilibrat, ndaj disa këshilla duhet t’i marrësh parasysh. 1. Fillimisht, vendos nëse do të […]