Mark Zuckenberg, njeriu i tretë më i pasur i botës

Mark Zuckenberg, njeriu i tretë më i pasur i botës

Billionare index e Bloomberg, që rendit njëri pas tjetrit më të pasurit e botës, shkruan ndërsa disa manjatë kanë pësuar humbje të mëdha për shkak të shpërthimit të pandemisë së covid 19, themeluesi i Facebook ka shtuar pasurinë duke arritur një vlerë prej 89 miliardë dollarësh. Falë situatës së krijuar, Zuckenberg ka mundur të ngjisë […]

Dokumentet sekrete/ Facebook në telashe: Nxori nga tregu konkurrentët

Parlamenti britanik ka arritur të sigurojë dokumente për të cilat gjigandi i rrjeteve sociale Facbook ka luftuar për muaj të tërë që të mos bëhen publike.Në përmbajtje të disave prej dokumenteve mund të gjendet edhe korrespondenca e shefit të Facebook Mark Zuckerberg dhe ekzekutivëve të kompanisë, të nxjerra nga nje padi në Kaliforni duke përfshirë […]