Kosova me dalje në det, shqetësohet media ruse: Shqiptarët tentojnë të bashkohen

Kosova me dalje në det, shqetësohet media ruse: Shqiptarët tentojnë të bashkohen

Nuk ka mbetur pa reagime takimi i kryeministrit të Shqipërisë dhe atij të Kosovës pardje në Tiranë. Edhe pse brenda vendit Edi Rama dhe Avdullah Hoti nuk prodhuan polemika. Media më e rëndësishme e Rusisë, që mbështet influencën e saj në Ballkan. I ka kushtuar një shkrim të posaçëm takimit Rama-Hoti . E në veçanti […]

Pikë e re kufitare për Shqipërinë, ja ku do të jetë

Pikë e re kufitare për Shqipërinë, ja ku do të jetë

Kuvendi i Shqipërisë pritet të miratojë sot marrëveshjen me Malin e Zi për hapjen e pikës së përbashkët të kalimit kufitar Zogaj (Republika e Shqipërisë) dhe Skje (Mali i Zi) për qarkullimin ndërkombëtar rrugor dhe të pasegjerëve në Liqenin e Shkodrës.Nga studimi i kryer nga Policia Kufitare Shqiptare, në kufirin me Malin e Zi, për […]