Pronarja e Bet365 shpërblen veten me 300 milionë euro

Pronarja e Bet365 shpërblen veten me 300 milionë euro

Shefja miliardere e firmës së basteve online, Bet365, i ka dhënë vetes një pagesë prej 300 milionë eurosh, ndërkohë që kompania raporton rritje fitimesh.Pagesa e Denise Coates llogaritet në rreth 800 mijë euro në ditë.Dhe këtë vit ajo ka dalë shumë më mirë se vitin e shkuar, kur mori 250 milionë euro. Pasuria e familjes […]