Belshi qyteza e vogël qe po ringjallet falë turizmit

Një periudhë e gjatë izolimi dhe pandemie, shkaktoi dëme të mëdha tek bizneset. Prej dy javësh duket dikur po kthehej normaliteti dhe bizneset nisën të shpresonin për një përmirësim të situatës. Mirëpo vendimi i kryeministrit për të bllokuar makinat në fundjavë beri që shpresa të mos zgjasë shumë. Belshi është një nga zonat që ka […]