Bella Hadid, e mahnitshme në kopertinën e Bazar

Bella Hadid, e mahnitshme në kopertinën e Bazar

Bella Hadid duket e mahnitshme për herë të dytë në kopertinën e revistës së njohur Harper’s Bazaar Arabia Ajo po e mahnit botën e modës.Dhe Bella Hadid duket e mahnitshme për herë të dytë në kopertinën e revistës së njohur Harper’s Bazaar Arabia, imazhe të cilat ajo i publikoi në Instagram me krenari.Supermodelja 21 vjeçare […]