Pas Dua Lipës, Rita Orës e Bebe Rexhës, një tjetër shqiptar lidh kontratë me gjigandët, Warner Music

Pas Dua Lipës, Rita Orës e Bebe Rexhës, një tjetër shqiptar lidh kontratë me gjigandët, Warner Music

Ato janë artistët më të famshme shqiptare, madje të treja tashmë fama e tyre ka shkruar në nivele ndërkombëtare. Shpesh herë duam t’i shohim së bashku dhe një shans e kemi dhe kjo jo vetëm se gëzojnë famë botërore por sepse të treja janë pjesë e të njëjtit label, atë të “Warner Music Group”.Por tashmë […]