10 gjera qe femrat duhet te kene gjithmone ne cante .

Çfarë mban në çantë tregon shumë gjëra për ty, për jetën tënde si dhe për gjërat që vlerëson. Nëse në gjimnaz/universitet mjaftoheshit vetëm me kartën e identitetit, kuletën, çelësat e shtëpisë dhe celularin, gjërat më pas ndryshojnë bashkë me prioritetet. Surprizat e jetës janë pafund, prandaj një çantë e pajisur me gjërat thelbësore është “armë” […]