Ananasi ju mbron kundër plakjes

Ananasi ju mbron kundër plakjes

Ananasi i takon familjes Bromeliaceae, me origjinë nga vendet e Amerikës së Jugut, Tajlandës dhe Filipineve. Sot gjendet lehtësisht në të gjitha dyqanet dhe supermarketet dhe në çdo sezon. Për të përfituar vlerat e tij ushqyese duhet ta konsumojmë të freskët.Ananasi ka shumë vlera ushqyese: është i njohur për efektet e dobishme në tretje, kundër […]