Analisti rus: Përgatituni për një luftë të re të ftohtë

Analisti rus: Përgatituni për një luftë të re të ftohtë

Presidenti Trump i bëri një favor Presidentit Putin duke braktisur një marrëveshje që kufizonte disa armë bërthamore, i thotë një analist i Rusisë, Deutsche Welles. Botës mund t’i duhet të përgatitet për një luftë të re të ftohtë, thotë Pavel Felgenhauer, një analist i pavarur ushtarak dhe politik në Moskë.Sa serioz është për sigurinë globale […]