“Albanian Gangster”, një film me gangstera të vertetë shqiptarë

“Albanian Gangster”, një film me gangstera të vertetë shqiptarë

“Albanian Gangster”, gangsteri shqiptar është një film i pazakontë, jo se nuk kemi parë histori me gangstera, armë apo luftë për mbijetesë, por sepse aktorët janë në fakt gangsterë të vërtetë shqiptarë që në vitin 2000 bënin ligjin në Bronx.Historia e rrëfyer pa skenar, me regji të Matthew Brown u dha premierë në Tiranë dhe […]