Anëtarja e VV-së: Sulmet e PSD-së, skenare të pazareve politike

Anëtarja e VV-së: Sulmet e PSD-së, skenare të pazareve politike

Edhe anëtarja e Lëvizjes Vetëvendosje Nazile Bala, ka hedhur kritika ndaj Partisë Socialdemokrate. Bala në një postim në Facebook, ka thënë se PSD, daljen nga VV-ja, nuk e kishte për parime dhe as për ndryshim të qëndrimeve të kësaj partie.Sipas saj, dorëheqjet ishin pjesë e skenarëve të pazareve politike.Bala ka theksuar se zgjedhjet e reja […]