Trembin shkencëtarët: Një gjë e frikshme fshihet poshtë akullit të Antartikut

Trembin shkencëtarët: Një gjë e frikshme fshihet poshtë akullit të Antartikut

Shkencëtarët kanë gjetur se rajoni i Polit Jugor po shkrihet gjithnjë e më shumë dhe besojnë se për këtë përgjegjës është një pikë e ujit të nxehtë, e cila nuk është identifikuar asnjëherë më parë.Një ekip shkencëtarësh nga Instituti britanik për Antarktik ka studiuar glacierin në këtë pjesë, kur zbuloi një vend të nxehtë që […]