Nicki Minaj terbon Instagramin me fotot qe poston .

Ekstravagante dhe me nje shije te vecante ne veshje Nicki Minaj vazhdon te provokoje me fotot e publikuara ne instagram. Veshje te ngushta dhe te shkurtra ku dallohen fare mire format e saj. Ajo ka hedhur ne treg se fundmi dy klime .

You must be logged in to post a comment Login