“She’s on Top”

Fillon sfida e vajzave për kurorën e “She’s on Top” . Me autorësinë e Argjira Spanca dhe juri Alban Male dhe Dea Michelle Hoxha. Reality Show do të vendosë në sfidë 16 vajza, për të vendosur triumfuesen “On Top”.

Sot u bë dhe eleminimi i parë në “She’s on Top”! Alberta dhe Greta ishin dy të nominuarat e para të jurisë . Më pas të vajzat konkurrente votuan duke eleminuar Gretën nga gara! Mbetet për t’u parë në javët në vazhdim se cilat do të jenë sfidat. Me të cilat vajzat do të përballen, miqësitë dhe rivalitetet mes tyre!

You must be logged in to post a comment Login