Foto/Pakujdesite e sikletshme te femrave

Shpesh femrave ju ndodh te jene te pa vemendshme me veshjen e tyre. Gjate stines se veres veshjet jane me te lehta dhe te shkurtra fale kohes se nxehte. Por shpesh here faktor behet dhe era qe tju prishi qetesine. Interneti eshte i mbushur plot me fotografi te femrave . Ato tregojne me shume se cduhet nga pakujdesia , era apo arsye te tjera.

Teknologjia ka bere qe shume njerez te fotografojne foto te sikletshme ne momente te vecanta gjate rutines se tyre. Keto foto ne te gjitha rastet behen kur vajzat jane te pa vetedijshme. Ne fakt po tregojne me shume se cduhet nga trupi i tyre.

Ne shume raste ndodh edhe zgjedhja jo e duhur e veshjes. Menyra e veshjes eshte e rendesishme. Ne vende te caktuara dhe rrethana te caktuara duhet te jene te kujdeshme.Veshja jo komode sjell dhe pasojat e ekspozimit. Ne vende publike duhet te kete nje kod etike vetjake . Keto foto me pas behen virale ne mediat sociale. Rasti i fundit eshte i dukeshes Kate Middleton ne Angli. Pakujdesia e saj ne veshje bere qe ajo te jete ne qender te vemendjes.

English version.

Often happens to women to be inattentive to their attire. During the summer season, the clothes are lighter and shorter thanks because of hot weather. But often the factor is the wind that disturbs your peace and mind. The Internet is full of pictures of women and girls. They show more than carelessness, wind or other reasons.
Technology has led many people to photograph awkward photos in special moments during their routine. These photos in all cases are taken when the girls are unconscious. In fact, they are showing more than they need to.
In many cases, the wrong choice of clothing also occurs. The way of dressing is important.SO in certain places and certain circumstances they must be careful. Uncomfortable clothing also has the consequences of exposure.But in public places there must be a personal code of ethics. These photos then go viral on social media. The latest case is that of Duchess Kate Middleton in England. Her carelessness in dress made her the center of attention.

You must be logged in to post a comment Login