Lil Wayne ndan versionin luksoz të ‘Funeral’ që përfshin bashkëpunime të reja me Doja Cat, Lil Uzi Vert

Lil Wayne, Doja Cat, Lil Uzi Vert. CREDIT: Getty

Lil Wayne ka lëshuar një version të zgjeruar të albumit të tij të ri, “Funeral”, me tetë këngë shtesë. Rekordi luksoz, ishte një lancim surprizë. Albumi përfshin bashkëpunime me Doja Cat, Lil Uzi Vert, Tory Lanez, Jessie Reyez, and Benny The Butcher, dhe Conway The Machine.

Versioni origjinal i Funeral u lëshua në fund të janarit të këtij viti dhe paraqiti shfaqje nga XXXTentacion, Big Sean, Lil Baby and 2 Chainz, dhe më shumë.

“Funeral” lista luksoze e kengeve:

 1. ‘Shimmy’ (feat. Doja Cat)
 2. ‘Help’ (feat. Tory Lanez)
 3. ‘Big Worm’
 4. ‘Multiple Flows’ (with Lil Uzi Vert)
 5. ‘Happen To You’
 6. ‘Russian Roulette’ (feat. Benny The Butcher and Conway the Machine)
 7. ‘Love You Fuck You’ (with Jessie Reyez)
 8. ‘All The Dogs’
 9. ‘Funeral’
 10. ‘Mahogany’
 11. ‘Mama Mia’
 12. ‘I Do It’ (feat. Big Sean, Lil Baby)
 13. ‘Dreams’
 14. ‘Stop Playin With Me’
 15. ‘Clap For Em’
 16. ‘Bing James’ (feat. Jay Rock)
 17. ‘Not Me’
 18. ‘Trust Nobody’ (feat. Adam Levine)
 19. ‘Know You Know’ (feat. 2 Chainz)
 20. ‘Wild Dogs’
 21. ‘Harden’
 22. ‘I Don’t Sleep’ (ft. Takeoff)
 23. ‘Sights And Silencers’ (feat. The Dream)
 24. ‘Ball Hard’ (feat. Lil Twist)
 25. ‘Bastard’ (Satan’s Kid)
 26. ‘Get Outta My Head’ (feat. XXXTentacion)
 27. ‘Piano Trap’
 28. ‘Line Em Up’
 29. ‘Darkside’
 30. ‘Never Mind’
 31. 31.’ T.O.’ (feat. O.T. Genasis)
 32. ‘Wayne’s World’

You must be logged in to post a comment Login