Dy shenjat më hakmarrëse të horoskopit

Peshqit

Mund të duket e habitshme që Peshqit janë në këtë listë, pasi shumë i shohin si paqësorë dhe të pafajshëm. Por realiteti është se ata kanë pak tolerancë për fyerjet dhe tradhëtitë.

Kur Peshqit janë viktima të këtyre sjelljeve, ato nuk kursejnë asgjë. Ata nuk sulmojnë dobësitë e ofenduesve si Akrepat. Ato grumbullojnë të gjitha ndjenjat e tyre negative dhe i përdorin në drejtim të atyre që i kanë lënduar, duke i lënduar shumë thellë.

Akrepi

Të gjithë e njohin personalitetin e fortë të Akrepit. Ata janë një nga shenjat më hakmarrëse të zodiakut. Nëse mashtroni ose tradhtoni një Akrep, është më mirë të jeni të përgatitur për të përballur tërbimin dhe hakmarrjen e tyre, ose të ikni.

Kur Akrepët ndjehen të ofenduar ose tradhtuar, ato bëhen një armë vdekjeprurëse. Ata mund të kontrollojnë impulset e tyre fizike, por shumicën e kohës nuk ndalen derisa t’ju bëjnë të vuani . Pikërisht ato që ata vetë kanë vuajtur, ose edhe më keq./

Postimet e fundit

You must be logged in to post a comment Login