Video/ Një perplasje meteori lë një krater të madh në Akure, Nigeri


Më 28 Mars 2020, meteori goditi tokën në Akure, Nigeri me një kënd prej 43 shkallësh. Shkëmbi hapësinor la një krater të madh dhe krijoi një zonë shpërthimi që dëmtoi shumë ndërtesa. Autoritetet dhe shkencetaret po analizzojne mbetjet nga te cilat disa do te merren per tu studiuar ne laboratore me te specializuar .

You must be logged in to post a comment Login