Ylli i televizionit i habit të gjithë, me të brendshme duke blerë ushqime

Ylli i televizioneve Courtney Stodden ka bërë që të gjithë të kthejnë kokën ndërsa hyri në një ushqimore.
Bomba bjonde u shfaq për të blerë ushqime e veshur me të brendshme dhe mbante sipër një pallto të hapur.
Të gjithë sytë ishin drejt Courtney, e cila nuk i ndjeu fare temperaturat e ftohta. Akoma nuk dihen se çfarë aryesh e kanë shtyer drejt marrjes së këtij vendimi.Stodden u fotografua ndërsa dilte nga supermarket me qesë në dorë. Ju ftojmë të shikoni fotot.