Rinis protesta e studentëve/ Çfarë pritet të ndodhë nesër ?


Në një kohë që kryeministri, Edi Rama ka kërkuar vazhdimisht dialog, ashtu siç kanë paralajmëruar edhe më herët studentët të cilët dolën për të protestuar për 17 ditë me rradhë duke kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre për uljen e tarifave studimore dhe reformimin e sistemit arsimor pritet të dalin sërish nesër më 7 janar në protestë.Mësohet se studentët e Universiteteve Publike të Shqipërisë kanë lajmëruar rinisjen e protestave ditën e hënë në orën 8 të mëngjesit, ndërsa sot ata u mblodhën për të diskutuar axhendën e tyre në “Qytet Studenti”.

You must be logged in to post a comment Login