Modelet “më të nxehta” të Instagramit – FOTO

Me mbi 12 milionë ndjekës në Instagram, Emily Ratajkowsky është modelja me më shumë fansa në rrjetet sociale, po “rivalet e saj” ku ndodhen?Revista “Esquire” ka bërë një renditje të 11 modeleve më të pëlqyera në rrjetet sociale. E përbashkëta e tyre është se janë të reja, të bukura, ambicioze dhe të guximshme përpara aparatit fotografik, ndërsa ndryshimi i vetëm; numri i ndjekësve.
Madi Edwards
Jocelyn Chew
Devin Brugman
Charlie Austin
Caroline Kelley
Anna Herrin
Ashley Sky
Elizabeth Sawatzky
Beatriz Fernandez
Erika Wheaton
Galinka Mirgaeva

You must be logged in to post a comment Login