Zjarret në Kaliforni, 228 të zhdukur dhe 29 viktima

Autoritetet e kontesë Butte theksuan se 228 persona ende rezultojnë të zhdukur, pas zjarreve në Kaliforninë Veriore, ndërkohë që numri i viktimave ka arritur në 29.Sherifi i kontesë Butie, Kory Hones tha në një konferencë shtypi se mendohet se 228 persona rezultojnë të zhdukur si shkak i zjarreve të rëna në Kaliforni.Numri i te zhdukurve dhe te vdekur vazhdon te shtohet , ky eshte zjarri me i madh qe ka rene ndonjehere ne kaliforni .

You must be logged in to post a comment Login