Marin Mema : Te behet veting ne Gazetari .

Pas skandalit se Greqia ka sponsorizuar gazetare dhe portale ne Shqiperi me qellim mbrojten e interesave Greke ka ardhur dhe nje reagim ne facebook nga gazetari i “GJurme Shqiptare” Marin Mema ku shprehet se dhe ne gazetari duhet veting . Me poshte keni dhe statusin :

Veting i plotë në gazetari !! Organet përkatëse janë të vetmet që mund të japin përgjigje !! Momenti kërkon një hetim serioz e profesional që të tregojë ku fillon e vërteta dhe ku mbaron abuzimi !!

You must be logged in to post a comment Login