Fotot/ Gjyshja më seksi në botë

Kjo është gjyshja më seksi në botë. Të gjitha vajzat duan ta ruajnë rininë në fytyrë e në trup, ndonëse vitet kalojnë. Shembulli është i qartë: Gina Stewart. 48 vjeç, nënë e 4 fëmijëve dhe me një mbese 5 vjeçe që i këndon gjyshes së vet sa herë duhet të fryjë qirinjtë e ditëlindjes.Me më shumë se mbi 118 mijë ndjekës në Instagram, Gina ka pranuar se ka bërë vetëm një ndërhyrje estetike për zmadhimin e gjoksit, 10 vite më parë.Gjyshja më seksi në botë ka marrë pjesë në disa konkurse bukurie duke theksuar se përveç se dëshiron fitoren, e sheh këtë si një formë për të frymëzuar femrat që ta duan veten dhe moshën e tyre

You must be logged in to post a comment Login