Si ta kuptojme qe vuajme nga zemra ..?!


Burrat dhe gratë janë të ekspozuar në mënyrë të barabartë ndaj sëmundjeve të zemrës, por shkaqet e sëmundjes mund të ndryshojnë.Në disa raste, sëmundja shkaktohet nga një mënyrë jetese, ndërsa disa janë të trashëguara gjenetikisht. Portali Bright Side sjell disa simptome që kanë nevojë për vëmendje dhe të cilat përhapen deri në shpatull Shumica e njerëzve përjetojnë dhimbje në dorën e majtë, ndërsa dhimbja e grave përhapet në të dyja duart. Disa gra gjithashtu pretendojnë se kanë dhimbje të forta në bërryl para se të kenë pësuar një atak në zemër.Kjo ndodh sepse dhimbja udhëton nga zemra drejt palcës kurrizore me të cilën lidhen shumë nerva dhe kjo ngatërron trurin që arrin në përfundimin se dhimbja vjen nga një pjesë e krahut, megjithëse nuk është kështu.
Kollitja e vazhdueshme
Mungesa e oreksit dhe të përziera
Rritja e nivelit të ankthit
Humbja e vetëdijes
Zbehja e lëkurës

You must be logged in to post a comment Login