Selena Gomez ka përdunduar në spital psikiatrik

Ditën e djeshme në mediat e huaja u publikua lajmi se Selena Gomez është futur në një psikiatri në Bregun Lindor që të marrë trajtimin e nevojshëm për shëndetin mendor.Burime pranë 26-vjeçares kanë zbuluar se Selena vuan prej shumë kohësh nga presioni dhe ndihet përgjegjëse për të tjerët.“Ajo është vërtet e bukur, e zhytur në mendime dhe e ëmbël, por ajo ndihet përgjegjëse për shumë njerëz të tjerë dhe që në moshë të re është e mbytur nga shumë presion”- tha burimi për “Daily Mail”.

You must be logged in to post a comment Login