Meshkujt duhet të bëjnë seks, për të luftuar këtë sëmundje

Të bërit seks të paktën tre herë në javë, i ndihmon meshkujt të luftojnë gurët në kanalet urinare. Seksi mund të shërbejë si recetë farmaceutike, sipas një studimi të publikuar në ‘urologji’ nga një grup mjekësh turq.Ata thonë se aktiviteti seksual largon gurët në kanalet urinare dhe ata që kryejnë marrëdhënie të shpeshta seksuale e kanë më të lehtë ta luftojnë këtë sëmundje me anë të seksit dhe jo me atë të ilaçeve.

You must be logged in to post a comment Login