Kylie Jenner gati për tu bërë nënë!

Ajo po pret fëmijën e saj të parë kurse për më pak se tre muaj pritet që të bëhet nënë.

Por sipas burimeve të US Weekly Kylie është duke u munduar që çdo detaj të përgatisë për fëmijën e saj të parë, duke larguar gjithçka që e she si të rrezikshme dhe investuar në të mirë të fëmijës.
“Ajo ka pranuar shumë dhurata që tani për fëmijën duke përfshirë gjëra për fëmijë dhe rroba. Por edhe për vetën Kylie ka blerë shumë gjëra” ka thënë një i afërm i yllit.

You must be logged in to post a comment Login