Ide të guximshme, si të kombinoni fundin e lëkurës edhe kur është ftohtë

Fundi i lëkurës është padyshim një veshje “Must” në garderobën e femrës.

Mund të jetë në ngjyra e modele të ndryshme, e rëndësishme është të shkojë përshtat me format e trupit tuaj.

Medeli i ngushtë pas trupi, ose quajtur ndryshe “pencil skirt” është modeli më i pëlqyer nga vajzat.

Këtë fund mund ta përshtatsni sipas stilit sport, duke e kombinuar me një bluzë pambuku dhe atlete, ashtu si mund ta vishni në mbrëmje me taka të larta.

Bluzat oversize i shkojnë mjaft mirë gjithashtu këtij fundi, për shkak të kontrastit që krijon. Fotot e përmbledhura në këtë artikull mund t’ju japin disa ide shumë të bukura.

You must be logged in to post a comment Login