Këto janë dy gjërat që e ndihmojnë jetën tuaj seksuale

Sipas ekspertëve edhe pse përdorimi i tepërt i teknologjisë e vret dëshirën seksuale, mënyrat informatike mund edhe ta ndihmojnë marrëdhënien në çift nëse përdoren në mënyrën e duhur. Telefonatat e seksit apo chati paksa djallëzor mund ta transformojnë komunikimin e përditshëm me partnerin në një mënyrë për t’u ndjerë më të afërt dhe për të gjetur marrëdhënien me tjetrin. Nëse i keni bërë të gjitha këto provoni edhe videot erotike.

A është normale? Të japësh një përvcaktim definitv nuk është e lehtë. Megjithatë ekspertët thonë se qasja e seksit ndaj teknologjisë bëhet patologjike në rastet kur kjo është e vetmja mënyrë kontakti mes partnmerëve. Përkundrazi instikti ndaj kërshërisë mund të kthehet në një stimul të çmuar për kënaqësinë e të dyve.

You must be logged in to post a comment Login