Iskra Lawrence vjen me foto te reja …

Iskra Laurence, vijon të jetë jo vetëm një modele, por edhe një model për t’u ndjekur nga shumë femra.
Ajo është një nga modelet që ka goditur industrinë e modës duke lënë të kuptohet që jo vetëm të jesh e dobët do të thotë që je e bukur apo bën për modele.

Përmes profilit të saj në Instagram, Iskra promovon bukurinë femërore duke pasur edhe një trup të mbushur dhe fotot e saj të publikuara së fundmi nga bregdeti, padyshim që e faktojnë këtë.

You must be logged in to post a comment Login